ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Αγαπητέ πελάτη,
σε ευχαριστούμε που επέλεξες την εταιρεία μας για τις αγορές σου. Προς όφελος δε της πλέον αρμονικής και αποδοτικής συνεργασίας μας που προκύπτει άμεσα μετά την υπογραφή της παραγγελίας, θα θέλαμε να αποδεχτείς και να συμφωνήσεις στους πιο κάτω όρους:
 1. Παραδίδουμε τις παραγγελίες σου χωρίς χρέωση σε λογικές από τις εγκαταστάσεις μας αποστάσεις, σε αντίθετη περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς καθορίζονται αναλόγως κατόπιν επικοινωνίας.
 2. Πρέπει να είναι δυνατή η πρόσβαση των φορτηγών μας στον τόπο παράδοσης, (ενημερώστε μας για πιθανόν ιδιαιτερότητες).
 3. Η τελική ημερομηνία και ώρα παράδοσης επιβεβαιώνεται πάντοτε από την προηγούμενη ημέρα μέσω των αρμοδίων της εταιρίας.
 4. Η παρουσία σας ή η παρουσία νομικού εκπροσώπου σας κατά την ώρα της παραλαβής είναι απαραίτητη.
 5. Ελέγχετε την παραγγελία σας και υπογράφετε τα συνοδευτικά παραστατικά ολογράφως.
 6. Με την παλαβή εξασφαλίζεται την όποια συμφωνία προκύπτει από τους οικονομικούς όρους της παραγγελίας.
 7. Η εταιρία μας, εφόσον πρόκειται για μηχανολογικό εξοπλισμό, αναλαμβάνει να θέσει σε λειτουργία τα εμπορεύματα όπως προβλέπεται από τον σχεδιασμό χώρου. Εφόσον αυτά έχουν συνδεθεί από εσάς με τις απαιτούμενες παροχές νερού, ρεύματος, αερίου, κ.τ.λ.
 8. Τα προϊόντα μηχανολογικού εξοπλισμού, έχουν εγγύηση ενός έτους, όπως αυτή προκύπτει και από τους κατασκευαστές προμηθευτές μας.
 9. Η εγγύηση αφορά μόνο τα μηχανικά μέρη και όχι τα πλαστικά, γυαλικά και λοιπά μέρη και καλύπτει μόνο την παροχή ανταλλακτικών, προϋποθέτει δε κατά τη χρήση του να τηρείτε τις προδιαγραφές λειτουργίας τους, την προβλεπόμενη χρήση και συντήρησή τους.
 10. Η εταιρία μας, διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο προσωπικό όπου και μπορείτε να προσκομίσετε τα εμπορεύματα προς επισκευή, χωρίς βεβαίως να χρεωθείτε έξοδα μεταφοράς προσωπικού και εμπορευμάτων, παρά μόνο εργασίας και ανταλλακτικών (εφόσον αυτά δεν είναι σε εγγύηση, οπότε παρέχονται δωρεάν).
 11. Η εταιρία ,διαθέτει επίσης οργανωμένο συνεργείο τεχνικής εξυπηρέτησης βλαβών, πελατών κατ’ οίκον και στόλο oχημάτων για να καλύψει τις ανάγκες σας εφόσον αυτό της ζητηθεί. Στην περίπτωση αυτή προστίθεται το κόστος μεταφορά προσωπικού και εμπορευμάτων.

Log In

create an account