ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΗ ΨΕΚΑΣΜΟΥ C/M-600

-25%
masterfrost-c400

ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΗ ΨΕΚΑΣΜΟΥ C/M-600

2,046.00  1,525.20  με Φ.Π.Α.

ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΗ ΨΕΚΑΣΜΟΥ C/M-600

Κωδικός προϊόντος: C/M-600 Κατηγορίες: ,
  • Περιγραφή

Περιγραφή

*Παγομηχανή 60kg/24h C600για παγάκι με τρύπα ή συμπαγές παγάκι

*Η μηχανή δεν χρησιμοποιεί by-pass για την αποκόλληση του πάγου αλλά ζεστό νερό το οποίο θερμαίνεται από τον συμπιεστή, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη διάρκειας ζωής συμπιεστή.

*Μέθοδος Ψεκασμού

*Αυξομείωσης του μεγέθους του πάγου

*Αποθήκη 25-27 kg

*36 Παγάκια ανά Κύκλο

*Διαστάσεις: 48x58x84cm

*Κατάλληλη για Μικρά bar, Αναψυκτήρια, Μπιστρό, Βίλλες και Κότερα

*Τα μοντέλο C παράγουν πάγο σε σχήμα καμπάνας με εξάγωνη τρύπα στο εσωτερικό τους. Τα μοντέλα C παράγουν μεγάλες ποσότητες πάγου και έχουν ενσωματωμένη αποθήκη. Η Master Frost παράγει παγομηχανές που μπορούν να φτάσουν και τα 350kg/24ωρο με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης πάγου. Αποτέλεσμα αυτού, δεν χρειάζονται επιπλέον έξοδα για χώρο αποθήκευσης.

*Οι παγομηχανές με σύστημα ψεκασμού δουλεύουν με ένα μοναδικό τρόπο, αποκτώντας συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών. Αυτό στηρίζεται στο γεγονός οτι υπάρχει ένας επιπλέον συμπυκνωτής τον οποίο αποκαλούμε εναλλάκτη θερμότητας. Στην ουσία είναι μία σωλήνα – δεξαμενή που κρατάει νερό σε κάθε κύκλο. Κατά τη διάρκεια της συγκομιδής του πάγου η υψηλή πίεση του συμπιεστή περνάει πρώτα το νερό από τον σωλήνα ενώ ταυτόχρονα απορροφά θερμότητα από τον συμπιεστή.

*Πλεονεκτήματα του συστήματος:

1. Αποτελεσματικότητα έως 40%

2. Εξοικονόμηση ενέργειας έως 35%. Η παγομηχανή μπορεί να εξοικονομήσει ημερησίως ως 180 λεπτά κατανάλωσης της ονομαστικής παραγωγής ή και περισσότερο.

3. Αύξηση της αποτελεσματικότητας του συμπιεστή.

4. Αύξηση της διάρκειας ζωής του συμπιεστή.

5. Οι παγομηχανές είναι ικανές να δουλεύουν σε θερμοκρασίες έως 43 βαθμούς κελσίου (110 βαθμούς φαρενάιτ).

*Ένα υβριδικό μοντέλο σε σχέση με μία υδρόψυκτη και μία αερόψυκτη παγομηχανή, χωρίς την απώλεια νερού όπως συμβαίνει με τις υδρόψυκτες.

Ελληνικής κατασκεύης!!!